Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda

Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda

Ft2 353
Készleten
m26236

Címkék: Ajtó Megáll, Olcsó Ajtó Megáll, Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílus Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda.

 • DIY Kellékek: Famegmunkáló
  Típus: Ajtó Megáll
  Termék neve: mágneses ajtó retesz
  Anyag: Cink Ötvözet
  Csomag Méret: 20cm x 12cm x 12cm (7.87in x 4.72in x 4.72in)
  Készülék Típus: darab
  Csomag Súlya: 0.2kg (0.44lb.)

  Bornze Cink Ötvözet Casting Padlóra szerelt Mágneses Ajtó Retesz Rejtett stílusú Ajtó Megáll Emelet Szívó Otthoni Iroda

  Jellemzők: a vadonatúj & magas minőség. Cink ötvözet Mágneses Ajtót. Megáll az ajtót becsapta a szél. Meg persze a gyerekek a becsapta az ajtót a falba A Mágneses Ajtó Elkapni egy mágnes, ami nyitva tartja az ajtót, amikor akarja. Anyaga: Cink ötvözet

  Képek:

  Szállítás:

  1. Küldjük a megrendelést, 36 órán belül a fizetési, hogy kapott.

  2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket vásárolt, hétvégén, illetve munkaszüneti feladása a következő munkanapon belül.

  3. Szállítási, hogy a legtöbb országban ez teljesen ingyenes, rendszerint 25-55 munkanapon belül az egész világ légipostával.

  4. Választhatja a gyorsított kiszállítás, valamint meg kell fizetnie egy szállítási díjat akkor.

  5. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nemzetközi szállítási ajánlatok NEM tartalmaznak egyéni díjak (ezek a vevők felelőssége). Nem fogjuk mark elem AJÁNDÉK, egyéni formában, szóval, kérlek, értsd meg.

  Visszajelzés:

  Pls add meg a 100% - os pozitív visszajelzés után a termékeket, nagyon hálás vagyok. Ha bármilyen probléma van a elemek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Igyekszünk megoldani a problémát, úgy gondoljuk, hogy a kommunikáció jobb módja annak, hogy megoldja a problémát, illetve, hogy elégedett.

  Kapcsolat:

  Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi választ a lehető leghamarabb 24 órán belül. A elégedettsége a cél. Köszönöm, hogy vigyáztál a tételek!!!

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek